Sjamanisme

Sjamanisme is een traditionele weg naar bevrijding van onszelf. Het is het levenspad dat we bewandelen in overeenstemming met onze ziel, die wil ervaren om verder te groeien. Sjamanisme is de reis van onze ziel hier op aarde en de Sjamaan is “iemand die weet”!

Ieder moment in ons leven maken we keuzes en bewandelen we ons pad naar geluk, gezondheid en succes.
Het is vaak een weg met vallen en opstaan, mede door het ervaren van onze zielslessen die nodig zijn om angst, pijn, ziekte etc. te overwinnen om daadwerkelijk vrij en gelukkig te zijn.

Binnen sjamanisme kijken we naar de lotsbestemming en hoe we deze kunnen veranderen want ons lot heeft altijd te maken met de weg die we bewandelen. Als mens dragen we vaak onbewust de lasten van onze ouders en grootouders met ons mee doch we kunnen deze lasten loslaten door andere keuzes te maken. Hierdoor verandert onze lotsbestemming naar dat wat we graag willen ervaren in ons leven.
Het pad dat we bewandelen gebeurt dan in vreugde en samenhang met onze ziel, natuur en alles om ons heen leeft.

Tijdens een sessie ontmoeten we het krachtdier en deze zal helpen als medicijn voor dat moment of die fase waarin we verkeren. We ontmoeten de lichtwereld, spirits, en vooral onszelf en daar waar het nodig is om veranderingen aan te brengen om ons levensdoel te bereiken.
Dit gebeurt op onbewust en bewust niveau, zielsniveau, en worden energetisch bekrachtigd.

Al jaren boeit mij sjamanisme enorm en als geen ander weet ik dat de sjamanistische weg vele deuren sluit en nieuwe deuren opent naar een nieuwe jij!

Marjo