Initiaties 5 elementen

5 elementen: aarde, lucht, water, vuur en ether. Elk van deze elementen brengt een persoonlijk cadeau met zich mee. De initiaties in de elementen openen deuren of betekenen een expansie. De initiaties zijn heel makkelijk te ontvangen. Het enige dat nodig is zijn, tijd, stilte, een kaars en een ruimte waar je je terug kan trekken en niet gestoord wordt. Na de sessie heb je een blocnote en pen nodig om de ervaringen op papier te zetten. Dit is belangrijk want gaandeweg wordt er veel meer duidelijk voor jouw persoonlijke proces. Puzzelstukjes vallen op de juiste plaats!

Het is dus niet nodig te reizen. Je hebt wel een telefoon nodig voor contact na afloop van de initiatie, dit om ervaringen samen te delen. Je ontvangt vooraf instructies die je dient te volgen tijdens de initiatie want dit brengt juist de persoonlijke ervaringen met zich mee. Na de initiatie ontvang je een sleutel en oefeningen om je verbindingen met het betreffende element te versterken en tevens extra oefeningen die jouw leven hier op aarde veel aangenamer kan maken!
De initiaties volg je op je eigen tempo en is afhankelijk van hoe de oefeningen uitgepakt hebben qua gevoel. De oefeningen bij elke element worden steeds krachtiger en helpen om oude patronen los te laten, heelwording teweeg te brengen en nog veel meer.

Aarde: Het element aarde verstevigt/versterkt het fysieke lichaam, bevordert de gezondheid op fysiek niveau en versterkt overvloed in deze dimensie. Het bevordert het concentratievermogen, stabiliteit, discipline, veiligheid en geeft de kracht om gestelde doelen en ambities te bereiken. Het verlicht binnen 5 minuten twijfels of ongerustheid. Aartsengel Uriel straalt een zeer krachtig energie vanuit het element aarde. Die kracht straalt door diverse niveaus van jouw zijn, en geeft het gevoel van veiligheid en stabiliteit. Door de sleutel van het element aarde te gebruiken zal dit in jezelf of anderen en kwaliteiten bevorderen. Het element aarde dient als een brug tussen de wereld van ideeën en emoties in het fysieke veld. Het katalyseert en verankert de doelen opdat ze gemanifesteerd kunnen worden. Veel mensen hebben grote visioenen en prachtige ideeën doch schort het hen aan voldoende aardse energie om het gemanifesteerd te ontvangen in het fysieke. De materialen en oefeningen die aangereikt worden in deze initiatie bevatten krachtige handreikingen in het bereiken van de gewenste resultaten hier in deze fysieke werkelijkheid.

Lucht: Het element lucht verstevigt/versterkt het mentale lichaam, en assisteert ons het universum om ons heen te begrijpen. Het bevorderd duidelijkheid in je gedachten en brengt kracht en structuur in de ideeën en projecten waar je mee bezig bent/gaat. Aartsengel  Raphael straalt een zeer krachtige energie uit die bekend staat als de kosmische energie van de element lucht die bestaat in alle facetten/niveaus van de geest. Voor de mensheid levert dit element vrijheid en een sensatie van licht zijn op.  De volgende kwaliteiten kun je activeren in jezelf of anderen met het gebruik van de sleutel van de element lucht, eventueel met het beeld van een arend.  het bevordert groei, geeft vrijheid te expanderen, ontwikkeling in diverse delen in jouw leven. Dit omvat commerciële kwaliteiten en oplossingen voor problemen met extraversie.

Water: Aartsengel Gabriel straalt een zeer krachtig energie uit die bekend staat als de kosmische energie van het element water, die ondersteund wordt in diverse lagen van jouw bestaan. Deze energie levert heerschappij over het emotionele veld, chanellen en begeleidt emotie en passie naar een harmonieus bestaan. Kwaliteiten kunnen versterkt worden door constant gebruik van de sleutel van het element water en kunnen in jouw of anderen geactiveerd worden. Het levert ontspanning, vrede en overpeinzingen. Het kosmische element van water lost vooroordelen en angsten op en helpt het individu met de stroom van het leven mee te varen. Tevens ontwikkelt het een magnetische persoonlijkheid.

Vuur: Aartsengel Michael straalt een zeer krachtige energie uit die bekend staat als de kosmische energie van het element vuur die bestaat in alle facetten/niveaus van het universum. Voor de mensheid wordt deze energie gemanifesteerd als een gevoel van machtig zijn, kracht en activiteit. Met het gebruik van de sleutel van het element vuur kun je bij jezelf of anderen de volgende kwaliteiten oproepen. Het geeft grote vitaliteit in alle aspecten van het leven en bevordert het gevoel naar onmiddellijke actie, herstelt naar totale gezondheid en algemeen herstel van ziekten, bevorderd tevens de bloedcirculatie.

Ether: Aartsengel Metatron vertegenwoordigt de hoogsttrillende energie en is bekend als de energie van ether en stroomt uit hem naar alle lagen van bestaan. Alle oude tradities noemen een subtiele en onzichtbare essentie die geworteld zou zijn in alle fysieke bestaan. De Theurgist noemen het Fohat, de Hindi noemen het Akasha. De chinezen kennen het als kosmische chi, in Japan als Ki. Voor Budhisten is dit het zuivere licht. Bij de Christenen is dit het heilige bloed van Jesus’s  heilige hart. In de middeleeuwen kenden alchemisten deze energie als het vijfde element maar het waren de gnostici en filosofen van de Renaissance die het de naam ether gaven.  Met grote intensiteit, over de laatste decennia, hebben de wetenschappers geprobeerd bewijs te leveren over het bestaan van ether. Door hun vele gefaalde pogingen moesten ze uiteindelijk bekennen dat het niet mogelijk was, en opgeven.  Meer recentelijk hebben moderne astrologen en wetenschappers ontdekkingen gedaan die de mogelijkheid van het bestaan van een “groot energetisch veld” in welk het hele universum vastkoekt of ontstaat mogelijk is. Dit gaat onder de noemer het “ nulpuntveld” en ook al begrijpen ze nog niet de details, ze maken sprongen vooruit. “Ether” is de basis en het begin van alle leven en ondersteunt het essentiële proces van alle wezens in dit universum. Het verbindt de atomen, de moleculen en cellen. Het is essentieel voor innerlijk en uiterlijk harmonie. Deze energie straalt op natuurlijke wijze om en door spiritueel gevorderde wezens. Het ondersteunt hen in de interactie en balans tussen hun resonantie en het hele universum. Ether is een grote mix van vele mystieke energieën welke de mensheid assisteert steeds grotere hoogten te bereiken in hun bewustzijn en grotere harmonie in hun levens.

De kosten zijn 50,00 euro per initiatie.

Marjo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s