Over

Over mezelf!
Ik ben natuurgeneeskundig/complementair therapeut en heb een praktijk “Center4InnerBalance” die eind 2017 helemaal verandert.
Dan opent zich als vanzelf een nieuwe deur, Happy & Gezond leven!
Een nieuwe vrijheid, los van alle beperking die ik me heb laten opleggen om mijn licentie te behouden. Dat heb ik allemaal losgelaten en volledig vrij ga ik verder met dat waar mijn hart ligt, begeleiden van mijn medemens.
Ik ben heel benieuwd waar deze reis naar toegaat! Misschien reizen we wel een stuk samen.

Inmiddels ben ik 56 jaar en mijn gevoel om samen te werken met mensen was er al vanaf kinds af aan. Ik wilde verloskundige worden maar dat liep anders. Op 17 jarige leeftijd ging ik als doktersassistente werken in een klein ziekenhuis in Geleen. 12 jaar later heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en dat was een domper. Veel verdienen maar totaal geen binding met het werk. Dat maakte me ongelukkig. Ik werd moeder van een schitterende zoon en door in zijn ogen te kijken, die zoveel puurheid uitstraalden, kwam ik uiteindelijk op een punt dat ik wist dat ik gevangen zat in alles en vooral mijn lichaam en gezondheid.  Ik werd ziek, zieker…. en wist dat ik niet naar mijn hart luisterde en dat ik andere keuzes moest maken om mezelf terug te vinden. Ondertussen wist ik dat ik een eigen natuurgeneeskundige praktijk wilde starten en dat gaf me vleugels.

Dat heb ik gedaan, op 44 jarige leeftijd. Ik werd ontslagen vanwege mijn gezondheid, ging alleen wonen met mijn zijn en op het moment dat ik in het nieuwe huis woonde kreeg ik alle hulp om een nieuw begin te maken. Met behulp van een reïntegratiebedrijf heb ik Center4InnerBalance ingeschreven. Er volgden vele studies, HBO medische basiskennis, HBO anatomie en ziekteleer, Gedrags- en Psychotherapie, Ayurveda, Voedingstherapie, HBO Mindfulness Based Cognitieve therapie. Een hele reeks cursussen binnen de alternatieve richting waaronder “Terug naar je natuur” gebaseerd op de Keltische leefwijze, Enneagram en Sjamanisme hebben me laten zien waar ik naar toe wilde!
Werken vanuit mijn hart en ziel, intuïtie, en me hieraan overgeven en dat is nog steeds magisch.  Ik ben ervan overtuigd dat alles energie is en dat je vanuit dat gezichtspunt kunt werken aan een goede gezondheid en gelukkig leven. Gezondheid is onlosmakelijk verbonden met geluk! De resultaten van behandelingen laten me nu nog vaak versteld staan, zeker als ik kijk hoe iemand naar me toe komt en weer weggaat. Pure magie voor ons brein maar voor ons hart een doodgewone zaak om goed te zorgen voor onze levensenergie, Ki.

Door te blijven dromen en mijn hart te volgen ben ik op het punt gekomen waar ik nu sta, het voorportaal van een mooie toekomst.
Zeg YESSSS tegen het leven dan zegt het leven YESSSS tegen jou!

Op het blog ga ik dieper in op bovenstaande en is je nieuwsgierigheid gewekt dan wens ik je heel veel leesplezier toe.

Neem gerust contact met me op, wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Marjo van Weenen
Veeweg 10
6365 CV Schinnen
06-41857720 / 046-4430665

 

 

Een gedachte over “Over”

  1. Lieve Marjo, wat een kracht en een mooie start. Gefeliciteerd en ik wens je alle goeds toe plus een heleboel mooie contacten en ervaringen. Los van beperkingen is het omdenken van het oude naar het nieuwe. Daar geloof ik ook in. Ik blijf je zeker volgen. Veel Licht en Liefde, lieve groet Joan

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s