body mind balance

Intentie van dit Blog

Ik heb een tijdje overwogen wat ik ga doen als mijn praktijk voor natuurgeneeskunde “Center4InnerBalance” verandert. Dit vanwege beëindiging van mijn contract met de beroepsvereniging en zorgverzekeringen. Daardoor mag ik me geen “natuurgeneeskundige” meer noemen maar ik heb besloten door te gaan als “gezondheidstherapeut”, dat past ook beter bij alles wat ik doe!

Door de grote veranderingen bij zorgverzekeringen en beroepsverenigingen heb ik besloten de contracten met ingang van 1-1-2018 te beëindigen. Ik wil bezig zijn met mensen, dat is waar ik ooit voor heb gekozen toen ik mijn praktijk startte en de administratieve  rompslomp en hoge kosten achter me laten.
11 jaar lang werk ik met hart en ziel samen met mensen en hier ligt mijn hart. Daar wil ik mee doorgaan en dit blog is de start van een nieuw begin!

Door de jaren heen heb ik ervaren dat de combinatie van verschillende behandelmethoden er voor zorgt dat zowel de gezondheid, het welbevinden en bijbehorende levensvreugde terugkeert in het leven als een natuurlijke balans bereikt wordt. Geestelijke en fysieke voeding zijn bepalend voor een goede kwaliteit van leven. Alles draait om energie en als deze energie stroomt zijn we verzekerd van een Happy & Gezond LEVEN!

Dat is leven zoals het oorspronkelijk bedoelt is.
Leven is genieten van elk moment, van onszelf en van elkaar, van onze mooie aarde en ons weer verbinden met onze ziel, ons innerlijke kompas.

Wil je meer info of een afspraak maken, dat kan via de contactpagina!

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan op de contactpagina en je ontvangt automatisch bericht als ik nieuwe dingen post!

Marjo

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s